Renson

Renson

Verdelers laten via remote publishing zelf gepersonaliseerde productfolders en uitnodigingen drukken

Meer flexibele communicatiemogelijkheden

Renson, een Belgische fabrikant van zonwering, ventilatiesystemen en outdooroplossingen, verkoopt zijn producten via een netwerk van verdelers en installateurs. Ze zijn voor het bedrijf de ambassadeurs van hun merk. Dus zocht Renson een manier om die ambassadeurs meer communicatiemogelijkheden te bieden, volledig in de huisstijl van Renson, maar wel met de nodige flexibiliteit om eigen accenten te leggen.

Inclusief HAH-bedeling als ze dat willen

De ‘remote publishing’-service (web-to-print) van Daddy Kate bleek ideaal. Met het marketingbudget dat Renson ter beschikking stelt, kunnen de verdelers onder andere uitnodigingen laten drukken voor events als opendeurdagen, productfolders personaliseren met hun contactgegevens enz., inclusief huis-aan-huisbedeling als ze dat willen.

Ideaal evenwicht tussen controle en vrijheid

De marketingafdeling van Renson geeft nog altijd de goedkeuring en behoudt dus de nodige controle, terwijl de verdelers alle flexibiliteit krijgen om Renson-producten en eigen promoties in de picture te zetten. Hun zelf gepersonaliseerde folders hoeven trouwens niet altijd gedrukt te worden. Ze kunnen die ook downloaden en als pdf meesturen met bv. een digitale offerte naar potentiële klanten. Ook om publiciteit te maken voor hun opendeurdagen via e-mailcampagnes of sociale media zijn die digitale bestanden erg handig.

Na een grondige testfase bij de Belgische verdelers, wordt dit platform uitgebreid naar andere Europese landen.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer