‘Van offsetdrukker tot ambitieuze grafische groep’ – Dataline (jan ’22)

Daddy Kate is een snelgroeiend offset én large format printbedrijf. Sinds de intrede van de tweede generatie, groeide het Brusselse bedrijf zowel in de diepte als de breedte. Meer dan ooit rekent Daddy Kate op de krachtige en flexibele ondersteuning van zowel hun administratie als hun productie. Die vinden ze sinds 2009 terug in MultiPress, de MIS/ERP-software van Dataline. Heidi Claes, Support Manager, en Bert Leemans, MIS & Sales Manager, leggen uit hoe ze het uitgebreide pakket aan modules inzetten om steeds tot een geslaagd resultaat te komen. 

Een offline drukkerij met een online filosofie

“Wij proberen de klanten heel snel te bieden wat ze vragen, van prijs tot productie en levering.”, vertelt Heidi Claes, Support Manager. Om flexibel te zijn en snel te reageren op klanten rekenen ze enerzijds op Check & Repair van MultiPress, en anderzijds op de overzichtelijke planning. Met Callas Preflight (Check & Repair) worden de pdf-bestanden, aangeleverd door de klant, in een vroeg stadium gecontroleerd en vergeleken met de bestelgegevens. De ordermanagers van Daddy Kate grijpen op die manier vroeg in, wat tijd, kosten en fouten bespaart. De planning in MultiPress laat het team toe om het dagelijks overzicht per drukmachine te behouden.

MultiPress Campaign Converter is goud waard

Een belangrijk segment bij Daddy Kate is de retailmarkt. Dit vertaalt zich in uitgebreide orders, waarbij de medewerkers winkelpakketten met point-of-sale-materiaal samenstellen. Met de Campaign Converter van MultiPress worden deze uitgebreide winkelpakketten in enkele clicks opgestart. Daddy Kate’s klanten leveren typisch Excel-bestanden die een lijst van producten omvat en een verdeellijst. De producten worden automatisch in MultiPress verwerkt. Deze integratie geeft zowel de klant als het Daddy Kate team veel meer flexibiliteit in het bestellen en verwerken van deze orders. Bovendien worden de adreslijsten direct aangemeld in de expeditieplanning van MultiPress. Naast de administratie, moet ook de productie van deze orders van een leien dakje gaan.

Orders onder controle dankzij Control Cockpit

De orderbegeleiders bij Daddy Kate volgen dagelijks een honderdtal orders op, die vaak heel erg uiteenlopend zijn. Dankzij de Control Cockpit in MultiPress kunnen de ordermanagers al in een vroegtijdig stadium een vlot productieproces garanderen. Zo besparen ze niet alleen kosten en tijd maar vermijden ze fouten. De workflow van de operators in productie verbeterde dankzij MultiPress. Met de webregistratiemodule kunnen ze eenvoudig de status van de geplande orders zien, met ordernummer, omschrijving, productieflow,… Een volledige “paperless flow”, zoals Bert Leemans, Sales Manager, het noemt.

Overal alle last-minute gegevens beschikbaar

Met drie vestigingen in Frankrijk is het belangrijk om duidelijke informatie te delen. Het doel van de paperless flow bij Daddy Kate is om alle last-minute informatie beschikbaar te maken voor iedereen in één centrale database, en daar toont MultiPress zijn unieke kracht om alle informatie van alle vestigingen te centraliseren.

MultiPress groeit mee

Daddy Kate groeide over de jaren heen uit van offsetdrukkerij tot een onestopshop. Een dynamisch en steeds ontwikkelend drukbedrijf als Daddy Kate rekent dus graag op de capaciteiten van MultiPress. Bert Leemans besluit, “Daddy Kate is voortdurend in beweging. Dat maakt dat we onze software voortdurend moeten aanpassen en wij appreciëren wel dat Dataline ons daarin volgt en ons daarin ondersteunt.”

Bron: https://www.dataline.eu/nl/klant/daddy-kate?utm_source=grafisch-nieuws&utm_medium=ezine&utm_campaign=5414

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer