HET MUTSY DRUKWERK LOOPT OP ROLLETJES

Wanneer je al langer dan een decennium beroep doet op de print services van een drukkerij, kan je maar één ding besluiten: de samenwerking loopt op rolletjes. De kinderwagens van Mutsy schitteren dan ook in de door Daddy Kate gedrukte folders en op de displays.

De kinderwagenfabrikant werkt sinds 2005 samen met Daddy Kate. “Vermits wij zeer tevreden waren over de samenwerking met Roels Printing, later Claes-Roels, zijn wij ook beroep blijven doen op deze mensen na de fusie met The Factory Brussels en de bijbehorende naamsverandering naar Daddy Kate”, vertelt Gitte Robeyns van Mutsy. “Wij zijn altijd tevreden geweest over de kwaliteit, de prijs-kwaliteitverhouding en in het bijzonder de directe en erg zorgvuldige begeleiding door DK account manager Patrick Coppieters. Ook al is het bedrijf steeds iets verder weg getrokken van Antwerpen, waar ik zelf woon, blijft het toch zeer prettig samenwerken.”

Daddy Kate staat in voor het drukken van onder meer de folders, de kleurenkaarten (4-luiken), het binnenwerk van de verkoopmappen, de displays uit foamboard, de uitnodigingen en de paper tags. Kortom: alle drukwerk voor de kinderwagenfabrikant. “Een hele boterham, maar Daddy Kate krijgt alles altijd op tijd verwerkt,” klinkt het. “Patrick brengt de proeven steeds aan huis, volgt alle projecten zeer nauwgezet op en zoekt actief naar oplossingen indien er iets onverwacht sneller moet geleverd worden. Bovendien komen wij geregeld met vragen, over bepaalde afwerkingen of papiersoorten. Wij worden steeds efficiënt en goed geïnformeerd over alle opties en mogelijke voor- en nadelen, ook als het niet altijd zeker is dat er een project uit voortkomt.”

“Ook ’s nachts welkom in de drukkerij”

Gitte Robeyns tracht bij het drukken van nieuw beeldmateriaal aanwezig te zijn bij de eerste druk om de kleuren te controleren. “Ook hierin is Daddy Kate altijd erg flexibel. Patrick stuurt de planning zodanig bij zodat ik aanwezig kan zijn. Ik ben zelfs al een keer tijdens de nachtshift naar de toenmalige drukkerij in Lier gereden. Ook dan waren de mensen bij de drukpers geïnformeerd en was iedereen even behulpzaam, vriendelijk en vakkundig als altijd.”

Op naar een tweede decennium?

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke goede en persoonlijke begeleiding bij alle projecten, maakt dat Mutsy trouw blijft aan de print services van Daddy Kate. “Ik merk bovendien ook dat de drukpersen mee evolueren en de kwaliteit van het drukwerk erg scherp en kwalitatief blijft”, besluit Robeyns.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer