(Her)beleef je hogeschooltijd op Odisee.be

Voor de Odisee hogeschool wilden de websitebouwers en copywriters van Daddy Kate (DK) graag nog eens plaatsnemen op de schoolbanken. De opdracht? Het bouwen van een website voorzien van alle toeters en bellen om de docenten en studenten (in spe) te informeren en te triggeren!

Gedateerd én een bont allegaartje van webstekken van de verschillende campussen van Odisee, zo kon je de oude website van de hogeschool omschrijven. Vandaag is Odisee.be een hedendaagse Drupal website die niet alleen informeert, maar waarop bezoekers iets kunnen beleven.

Een echte belevingssite is geslaagd wanneer bezoekers als het ware door de content heen worden gezogen zonder dat ze er erg in hebben. Door het actief aanbieden van nieuwsfeiten over onder meer het leven op de campussen, filmpjes en andere boodschappen in de fris vormgegeven tekstpagina’s, is er altijd weer iets nieuws dat de aandacht trekt.

Voor Daddy Kate, die eerder al de nieuwe huisstijl van Odisee ontwikkelde, is dit het eerste digitale project voor de hogeschool. DK ontwikkelde een modulaire site waarvan Odisee zelf de lay-out kan aanpassen. Odisee.be houdt de surfgeschiedenis van elke bezoeker bij, zodat de website bij een volgend bezoek informatie op maat kan aanbieden.

Die informatie op maat levert DK aan. In overleg met het communicatieteam van Odisee creëren de copywriters van Daddy Kate interessante content voor zowel de website als de sociale media. Dankzij een uitgebreid doelgroepenonderzoek weten Odisee en Daddy Kate perfect welke content scoort of faalt bij de bezoekers van Odisee.be.

Wacht niet langer én (her)beleef je hogeschooltijd vandaag nog op Odisee.be

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer