Clabots

Clabots

Nood aan een snelle en flexibele printpartner om promo’s last minute in de kijker te zetten

Clabots Tools, een groothandelsketen in machines en kleding voor de bouwprofessional, brengt 4 keer per jaar de brochure ‘Focus’ uit. Die biedt een overzicht van de nieuwste promoties en producten. Clabots werkt daarvoor nauw samen met hun leveranciers.

Nood aan een flexibele planning

Dat maakt dat Clabots ook afhankelijk is van die leveranciers voor de aanlevering van fotomateriaal, recentste prijzen enz. Bovendien wil het bedrijf last minute kunnen reageren op promoties van concurrenten. Daardoor is het moeilijk de aanlevering van de opmaakfiles correct te plannen.

Korte leveringstermijn

Dus kiest Clabots doelbewust voor de snelheid en flexibiliteit van Daddy Kate. Door ons uitgebreide machinepark kunnen we drukwerk makkelijk verschuiven van de ene naar de andere pers volgens de nood van het moment. Bovendien kunnen we rekenen op de polyvalentie en flexibele ingesteldheid van onze medewerkers. Twee belangrijke troeven die de klant helemaal ontzorgen. Binnen de 3 werkdagen zijn de 33.000 Focusfolders geproduceerd en geleverd op zes verschillende adressen.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer