Diensten

Lay-out

Technische handleidingen

Handleidingen opmaken in 20 talen? Complexe flows leiden wij graag in goede banen. En brengt u een nieuw product op de markt waarbij delen van een oudere handleiding nog van toepassing zijn? Onze software herkent die stukken moeiteloos, zodat dubbel vertaalwerk uitgesloten is.

 

Catalogi en prijslijsten

Data rechtstreeks uit een Excel-bestand overbrengen in een overzichtelijke lay-out, de juiste foto op de juiste plaats, efficiënte updates … Het is secuur werk dat permanente concentratie vergt. Ook dat is desktop publishing. En wij hebben er de juiste profielen voor.

 

Brochures, magazines en flyers

Onze DTP-ers creëren ook brochures en magazines volgens uw huisstijl. Op basis van uw corporate guidelines gieten we al uw teksten en beelden in een sprankelende lay-out.

shutterstock_379158673_BnW_S

Automation

automation_service

WEB2PRINT-SERVICES

Ontwerp zelf flyers, naamkaartje, POS…, noem maar op. Werk samen met collega’s en definieer ieder z’n rol en taken. Dringend drukwerk nodig? Dan bestelt u met één druk op de knop rechtstreeks bij Daddy Kate. Kortom, worstelt u met het simpelweg beheren van drukwerk? Of heeft u meer behoefte aan een ruimere marketing automation tool? w2p.daddykate is het antwoord op uw marketing noden. Creëer, beheer en produceer uw marketingmateriaal. Vraag alvast uw eigen w2p.daddykate site aan.

 

PRINT-ON-DEMAND-SERVICES

Beheer je marketing-communicatie producten op één digitale plaats en schakel Daddy Kate in voor je print on demand, voorraadbeheer en logistieke levering. Alles gestuurd vanuit eenzelfde site. Vraag alvast uw eigen w2p.daddykate site aan.

 

AUTOPUBLISHING

Invormingsprocessen maken we geautomatiseerd op via intelligente scripts & workflows. Dit kan vanuit InDesign, html of web-to-print en is de meest verstandige en budgettair vriendelijke manier van werken.

 

Print

Marketingdrukwerk

Met algemeen marketingdrukwerk bedoelen we in de eerste plaats affiches, leaflets, folders en brochures. Maar wist u dat we ook ingenaaide boeken produceren? Heel geschikt voor jaarverslagen of jubileumdrukwerk.


Gepersonaliseerd drukwerk

Wie vandaag doelgericht wil communiceren, doet dat in een one-to-one relatie in plaats van de versleten one-to-many aanpak. Daddy Kate Print integreert uw database graag in uw drukwerkcampagne, waardoor u doelgerichter en dus efficiënter communiceert.


POS-materiaal

Met lokale marketing – of point of sales marketing – richt u zich naar de specifieke omgeving van één van uw winkelpunten. Zet een stapje dichter naar uw klanten. Wij helpen u graag met de realisatie van uw POS-materiaal.


Stationery

Elk bedrijf heeft visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en mapjes nodig. Wij gaan er prat op uw exacte bedrijfskleuren weer te geven en u te inspireren met leuke kapvormen en andere originele afwerkingen.

Anapurna drukmachine

Logistics

_DSC8761_1806x1204px

Stockbeheer

Affiches, folders, relatiegeschenken bewaren we in onze stockruimte, zodat ze instant paraat zijn om verstuurd te worden. U geeft online de orders en volgt de status van uw stock en bestellingen op de voet.

 

Handling

Stapels folders of POS-materiaal verpakken en alles verzendklaar maken om ze naar uw verdeelpunten te versturen? Mailings envelopperen, adresseren en bedrukken met een PB-nummer? We draaien er ons hand niet voor om.

 

Distributie

We werken nauw samen met De Post en verschillende koerierdiensten om uw drukwerk tijdig op zijn bestemming te krijgen. Ook de retourbehandeling nemen we voor onze rekening.

ISO CERTIFICATEN

ISO 14001

Certificaat voor duurzaamheid

ISO 12647-2

De internationale standard voor kwaliteitsvol drukwerk

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer