Daddy Kate op 18 in Trends Top

Daddy Kate heeft een achttiende plaats kunnen bemachtigen op de fameuze Trends Top, in de sectie grafische sector. “We kunnen trots zijn op de weg die we op korte termijn hebben afgelegd”, zegt Thijs Claes, ceo van Daddy Kate.

 “Het is niet gemakkelijk om snel te groeien en bij de grootsten in je sector te behoren. Anders zou quasi iedereen dat doen, natuurlijk. Gepaard met zo’n groei gaan natuurlijk de groeipijnen, onvoorziene tegenslagen en onzekerheid”, weet Claes. De print & communicatiefamilie prijkt op de 4207de plaats op de algemene ranking.

De visie en missie van Daddy Kate is duidelijk. “Bij de start van Daddy Kate hadden we een duidelijk doelstelling, en die geldt vandaag nog meer dan ooit. Onze sector blijft klappen krijgen, maar dat we zo mooi scoren op de Trends Top is ook een bevestiging van de keuze die we indertijd maakten. Als we nog meer inzoomen op de resultaten, staan we op een derde plaats als we enkel kijken naar de vellenoffset-drukkerijen. Ons gezelschap in die top-3 zijn Geers en Albe De Coker, toch ook klinkende namen in de sector.”

De jonge ondernemer is trots op iedereen die meeschrijft aan dit verhaal. “Het zijn onze mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. Het zijn alle Daddy Kate’rs die elke dag opnieuw aan de ongelooflijk straffe verhaal in onze sector aan het schrijven zijn. Ik realiseer me dat iedere dag, en geloof dat dit de echte sterkte van ons verhaal is.”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer