Print

Drukwerk in alle oplages en in uw exacte huisstijlkleuren

Wilt u een actie promoten? Een event aankondigen? Klanten informeren over uw aanbod en prijzen? Dan is drukwerk een onmisbaar communicatiemedium – al dan niet aangevuld met digitale kanalen. Wij leveren uw drukwerk in elke gewenste oplage, van 1 kartonnen display tot meer dan een miljoen folders.

Offset en digitale print

We selecteren voor uw drukwerk de meest kostenefficiënte druktechniek en de optimale papiersoort in functie van uw vraag. Niet alleen het aantal exemplaren speelt daarbij een rol, maar ook het formaat. Wist u dat u bij Daddy Kate kunt kiezen voor tal van afwijkende formaten, naast alle standaardafmetingen? Wij laten uw drukwerk er letterlijk uitspringen!

Altijd kleurecht drukwerk

Van klassiek promo-drukwerk tot gepersonaliseerd drukwerk, van POS-materiaal tot de noodzakelijke stationery … Wij gaan er prat op uw exacte bedrijfskleuren weer te geven en u te inspireren met leuke kapvormen en andere originele afwerkingen.

Comfortabele keuze

Moeten uw tekst en foto’s van technische handleidingen, catalogi of prijslijsten nog een mooie lay-out krijgen? Geen probleem. Onze dtp’ers maken zelfs brochures en magazines op volgens uw huisstijl en richtlijnen. Tel daarbij onze focus op ontzorgen en onze investeringen in automatisering, en u begrijpt dat u met Daddy Kate een heel comfortabele keuze maakt.

Cases

x

Daddy Kate in de pers

Lees meer